Van Heeckeren apartments

CULINAIR GENIETEN

RESTAURANTS

Op Ameland ben je overal binnen no-time! Waaronder bij onze geweldige restaurants, je checkt ze hieronder. Als gast van de Van Heeckeren Apartments op Ameland krijg je van ons natuurlijk de beste plekken én VIP treatment bij al onze restaurants!

Van Heeckeren grandcafé

Van Heeckeren Grandcafé

Midden in het centrum van Nes vind je het mooiste allyear -terras van het eiland: Van Heeckeren Grandcafé. Haardvuren, chille loungebanken, lekkere beats uit de speakers plus een goedgevulde wijnwand die ook nog dienst doet als eyecatcher.

Proeflokaal rixt

Proeflokaal Rixt

Uitgebreid tafelen doe je onder de toren bij Proeflokaal Rixt. Geniet samen van de signature dish: Rixt’s vleesplank, samen met een van de topwijnen die ze er schenken.

The sunset

Beachclub The Sunset

Op het uiterste westpuntje van Ameland – in Hollum – vind je Beachclub The Sunset. Voetjes in het zand, cocktail in je hand en een uitzicht waar je u tegen zegt. ’s Avonds dineer je terwijl je de mooiste zonsondergang van Nederland beleeft.

The Harbour Ameland

The Harbour

Bij aankomst op Ameland begint het feest direct. Niet te missen is The Harbour. Een gloednieuwe laidback spot in de haven van Nes. Je kunt wel bedenken hoe je uitzicht er dan ongeveer uit gaat zien. Fenomenaal dus.

EN | DE