Van Heeckeren apartments

Van Heeckeren Apartments en Suites Nes

Inchecken

Jullie suite is in ieder geval klaar om 16.00 uur. De check-in vindt plaats in het Van Heeckeren Hotel aan de Torenstraat 22 in Nes. Mochten jullie eerder arriveren, dan kunnen jullie alvast de bagage in het hotel neerzetten om alvast lekker van de dag te genieten. Wanneer de suite eerder klaar is laten wij dat weten!

Uitchecken

De check-out is tot 11.00 uur en vindt ook plaats in het Van Heeckeren Hotel. Willen jullie liever iets langer blijven? Informeer bij de receptie naar de mogelijkheden via WhatsApp.

Ontbijten

Wil je écht next level ontbijten? Schuif dan aan bij Van Heeckeren Hotel voor het meest uitgebreide ontbijt van Ameland. Heerlijke sappen, loads of vers fruit en warme broodjes vers uit de oven. Reserveren voor het ontbijt doe je eenvoudig via WhatsApp.

Daarnaast kunnen jullie ook in jullie eigen appartement of suite super uitgebreid ontbijten. Je kunt namelijk je eigen ontbijtbox samenstellen! In jullie accommodatie ligt een lijstje met daarop al het lekkers waar jullie uit kunnen kiezen. 

Lounge @ Van Heeckeren Hotel

In de lounge bij Van Heeckeren Hotel heb je altijd gratis koffie en thee, en daarnaast is er ook een self-service bar waar je terecht kunt voor lekkere wijnen, fris en (speciaal)biertjes.

Annuleren

  • Annuleren kan bij Fully Flex boekingen tot 7 dagen voor aankomst kosteloos. Hierna wordt de eerste nacht in rekening gebracht.
  • Bij Non-Refundable boekingen is annuleren niet mogelijk. Wilt u toch annuleren, dan wordt het gehele reserveringsbedrag in rekening gebracht.
  • Bij boekingen welke via externe kanalen gereserveerd zijn kunnen andere annuleringsvoorwaarden gelden, deze zijn dan leidend.
EN | DE