Van Heeckeren apartments

Van Heeckeren Apartments Buren

Inchecken

Jullie appartement is in ieder geval klaar om 16.00 uur. Natuurlijk mogen jullie al eerder langskomen, maar we kunnen niet garanderen dat het appartement ook eerder klaar is. De check-in vindt plaats in Buren. Wij komen jullie graag persoonlijk welkom heten en wij zullen daarom twee dagen voor aankomst contact met jullie opnemen via WhatsApp. Mocht het onverhoopt niet mogelijk zijn om jullie persoonlijk welkom te heten dan leggen wij de sleutel klaar in het appartement en dan geven wij jullie de check-in informatie telefonisch.

Uitchecken

De check-out is tot 11.00 uur. Wanneer jullie vertrekken mogen jullie de sleutel op de tafel in het appartement achterlaten. Willen jullie liever iets langer blijven? Informeer bij de receptie naar de mogelijkheden via WhatsApp.

Ontbijten

Wil je écht next level ontbijten? Schuif dan aan bij Van Heeckeren Hotel voor het meest uitgebreide ontbijt van Ameland. Heerlijke sappen, loads of vers fruit en warme broodjes vers uit de oven. Reserveren voor het ontbijt doe je eenvoudig via WhatsApp.

Daarnaast kunnen jullie ook in jullie eigen appartement of suite super uitgebreid ontbijten. Je kunt namelijk je eigen ontbijtbox samenstellen! In jullie accommodatie ligt een lijstje met daarop al het lekkers waar jullie uit kunnen kiezen. 

Lounge @ Van Heeckeren Hotel

In de lounge bij Van Heeckeren Hotel heb je altijd gratis koffie en thee, en daarnaast is er ook een self-service bar waar je terecht kunt voor lekkere wijnen, fris en (speciaal)biertjes.

Annuleren

  • Annuleren kan bij Fully Flex boekingen tot 7 dagen voor aankomst kosteloos. Hierna wordt de eerste nacht in rekening gebracht.
  • Bij Non-Refundable boekingen is annuleren niet mogelijk. Wilt u toch annuleren, dan wordt het gehele reserveringsbedrag in rekening gebracht.
  • Bij boekingen welke via externe kanalen gereserveerd zijn kunnen andere annuleringsvoorwaarden gelden, deze zijn dan leidend.
EN | DE